Vi ved Postersprints elsker trendy veggkunst til rimelige priser. Vi jobber med dyktige grafiske designere, fotografer og illustratører fra hele verden for å lage et unikt utvalg av kvalitetspostere og -trykk. Vi er et svensk firma som leverer kunsttrykk til kunder i mer enn 30 land. De fleste posterne og trykkene selges kun hos oss.

Vi skriver ut posterne våre på et 200g/m² ubelagt, matt, høykvalitets premiumpapir, som gir et jevnt, matt trykk uten gjenskinn, og en tykkelse som skaper en følelse av høy kvalitet. Alle posterne (unntatt 13 x 18 cm og 21 x 30 cm) leveres rullet i kartongrør for optimal beskyttelse under frakt. Postersprints tilbyr også et bredt utvalg av både små og store rammer. Vi har rammer i størrelsene 13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm, 61 x 91 cm og 70 x 100 cm. Trerammene våre er tilgjengelige i svart, hvit og ubehandlet eik. Metallrammene våre er tilgjengelige i gull, kobber og sølv. Rammene våre kommer med akrylglass (krystallklart pleksiglass), noe som gjør dem lette og uknuselige.

Er du en influencer?

Vi jobber gjerne sammen med påvirkere på sosiale medier. Send kontaktinformasjon og lenker til de sosiale kanalene dine til info@postersprints.com, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Komponerer du unike designpostere?

Har du komponert et design som passer hos Postersprints? Vi er alltid åpne for samarbeid med dyktige grafiske designere, fotografer og illustratører. Send kontaktinformasjonen din til artwork@postersprints.com, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvis du trenger mediebilder og / eller annet materiale, vennligst send oss en e-post på pr@postersprints.com. Hvis du vil bruke bildene våre, vennligst referer til oss via link eller ved å merke oss. Klikk her for å laste ned logoen vår i .eps, .jpeg eller .png.

DUVI GROUP AB
Organisasjonsnummer: 556850-8997 (Sverige)
info@postersprints.com
+46 40 622 94 85

Postadresse:
Postersprints
Box 4507
203 20 Malmö
SVERIGE

Besøksadresse:
Stortorget 29
211 34 Malmö
SVERIGE

MERK: Returer skal ikke sendes til adressene ovenfor, klikk hera for mer informasjon om hvordan du gjennomfører en retur.